woonverzekering

U wilt uzelf en uw eventuele gezin natuurlijk goed beschermen tegen onnodige financiële risico’s. Bijvoorbeeld het risico dat uw inboedel verloren gaat in een brand. Of het risico dat u aansprakelijk wordt gesteld voor schade.
Wij bieden u een ruime keuze uit uitstekende oplossingen. Met gunstige voorwaarden en een aantrekkelijk prijskaartje. En bijvoorbeeld ook met garantie tegen onderverzekering. Kiest u voor een pakket, dan profiteert u van extra voordelen, zoals pakketkorting.

De basis

Inboedel
Uw spullen zijn al gauw heel veel geld waard. Een inboedelverzekering biedt o.a. bescherming tegen brand en diefstal.

Opstal
Uw eigen huis is waarschijnlijk uw kostbaarste bezit. Als het schade oploopt of zelfs volledig verloren gaat, bijvoorbeeld door een brand, zijn de kosten al snel veel te hoog om ze zelf te dragen. Een opstalverzekering biedt de oplossing.

Aansprakelijkheid
Wanneer u een ander schade toebrengt, kan het om veel geld gaan. Denk alleen maar aan het risico dat iemand door uw toedoen arbeidsongeschikt wordt. Een goede aansprakelijkheidsverzekering is daarom voor iedereen onmisbaar.

Verkeer
Als u met uw auto of motor deelneemt aan het verkeer, bent u verplicht om zich te verzekeren. Wij bieden ruime keuze, van alleen aansprakelijkheid tot een uitgebreide ‘all risks’-dekking. Desgewenst inclusief aanvullende verzekeringen, bijvoorbeeld voor inzittenden en verhaalsrechtsbijstand.

Ook erg nuttig

Rechtsbijstand
Als u in uw recht staat, kunt u het vaak alleen halen tegen hoge kosten. Want een advocaat rekent al gauw een paar honderd euro per uur. Steeds meer mensen sluiten daarom een rechtsbijstandverzekering.

Reis
U kunt per reis natuurlijk een losse verzekering sluiten. Maar als u per jaar meerdere keren uw koffers pakt, is een doorlopende-reisverzekering al gauw goedkoper. En makkelijker. Desgewenst inclusief annuleringsdekking.

Kostbaarheden
Heeft u een duur schilderij, een waardevolle verzameling, dure elektronica of andere kostbaarheden? Bescherm ze met een kostbaarhedenverzekering.

En verder…
Daarnaast bieden wij u ook diverse andere verzekeringen. Bijvoorbeeld voor ongevallen, oldtimer, fiets of voor uw  huwelijksdag.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

 

Bereken zelf

Wilt u  de premie weten voor uw woonverzekering?  Of wilt u een woonverzekering afsluiten? Neem dan contact met ons op!