advies

Advies zonder afsluiten van verzekeringen

Wilt u geen  (nieuwe) verzekeringen afsluiten? Of verzekeringen zelf beheren? Of  bij uw huidige adviseur blijven? Geen probleem.

U kunt ons ook inschakelen voor:

Risico rapportage

Ondernemen gaat over het pakken van kansen en realiseren van doelstellingen. Allerlei obstakels en risico’s kunnen dit echter in de weg staan. Toch moet u rekening houden met deze obstakels en risico’s. Veel ondernemers en bedrijven weten niet welke risico’s zij lopen. Dat komt omdat risico’s steeds complexer worden. Daarnaast verandert de wet-en regelgeving sneller dan je kunt bijhouden. Hierdoor is het mogelijk dat bij tegenslag de toekomst van ondernemers en bedrijven in gevaar komt.

Hakze Verzekeringen wil  graag een aanzet geven tot “risicomanagement” binnen uw bedrijf. Risicomanagement geeft inzicht in de hindernissen en risico’s die uw doelstellingen in de weg kunnen staan . Met de Risico Rapportage krijgt u een volledig beeld van uw risico’s gebaseerd op: inschrijvingen Kamer van Koophandel, algemene voorwaarden, internet, jaarcijfers, taxatierapporten, preventie eisen van verzekeraars, bedrijfsbezoek, tekeningen van de gebouwen, beveiligingscertificaten, polissen, polisvoorwaarden en clausules. In 90% van de gevallen heeft u een rapport vol verbeterpunten, waarschuwingen en tips om uw voortbestaan te waarborgen. Vervolgens kunt u zelf beslissen welke risico’s u wilt voorkomen, beperken, nemen of verzekeren.

Wij letten dan ook met name ook op uw polisrisico. Het risico van onjuiste polissen en de onbekendheid van de verplichtingen vanuit de polis. Verzekeraars weigeren vaak om (terechte) diverse redenen een uitkering. Kent ú bijvoorbeeld alle verplichtingen uit de polisvoorwaarden? Heeft uw tussenpersoon u geïnformeerd over de sancties bij niet nakomen van deze verplichtingen? Er zijn diverse gevallen bekend waarbij pas bij schade blijkt dat er geen dekking is, ook al is er keurig premie betaald. De verzekerde was zich hier niet van bewust. Voorkom dergelijke situaties. Laat u niet verrassen bij schade. Daarnaast is er vaak sprake van een combinatie van te lage verzekerde bedragen en onjuist ingeschatte risico’s.
www.risicomanagementregister.nl Logo Erkend MKB-adviseur klein

Hakze Verzekeringen is erkend MKB Adviseur en GRMC Gecertificeerd Risk Management Consultant.

Preventieabonnement

Een pakket verzekeringen is onmisbaar voor ieder bedrijf, maar natuurlijk is het nog beter om risico’s te beperken of te voorkomen met preventiemaatregelen.

Veel kleinere kans op schade

Met de juiste maatregelen verkleint u de kans op schade enorm. Denk aan een goed werkende brandblusser of een veilige elektrische installatie. Maar ook aan het voordelig huren van een bewakingscamera’s of beveiligd vervoer van uw geld naar de bank. Daarom is er het Preventieabonnement. U voldoet hiermee eenvoudig aan de eisen van de brandweer, de Arbowet, de overheid en uw verzekeraar. En u zorgt voor een veilige omgeving voor uzelf, uw medewerkers en uw klanten!

Wat is het Preventieabonnement?
Met het Preventieabonnement bent u geabonneerd op preventieve diensten van gecertificeerde bedrijven, tegen een vast, gereduceerd maandtarief. Als bewijs dat u aan de gestelde preventiecriteria voldoet, ontvangt u een certificaat. U heeft er verder geen omkijken meer naar!

Voordelen:
– U voldoet eenvoudig aan eisen van brandweer, gemeente, Arbowet én verzekeraar
– Een veilige omgeving voor uw klanten, uw medewerkers en uzelf
– Maandabonnement, dus geen hoge rekeningen
– Geen rompslomp: alle zorg wordt u uit handen genomen
– Altijd goedkoper dan aparte losse diensten door vaste, gunstige tariefsafspraken met gecertificeerde leveranciers
– Aan te passen aan úw wensen en situatie

Keuze uit diverse preventiediensten
Elk bedrijf verschilt qua inrichting, grootte en locatie. Daarom kunt u het abonnement zelf samenstellen uit de volgende modules.

– Brand- en vluchtveiligheid
– Elektrische installaties
– Inbraakpreventie
– Bakwand en afzuiginstallaties (voor horeca)
– Cash ophaalservice
– Camerabewaking

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in een Risico Rapportage of een Preventieabonnement? Bel of mail dan met Hakze Verzekeringen.