BTER Financieel Gorredijk

Voor een onafhankelijk hypotheekadvies kun je terecht bij Benno de Haan van BTER Financieel Gorredijk. Neem contact op via: 0513-462321 of benno@bterfinancieel.nl.


Bouwtechnische keuring

Wie een huis gaat kopen, wil natuurlijk zeker weten dat de bouwkundige staat van de woning goed is. Dit kan niet iedereen zomaar beoordelen. Het is dan ook verstandig om een bouwtechnisch rapport van een huis te laten maken om (nare) verrassingen achteraf te voorkomen.

Ook verkopers doen er in sommige gevallen verstandig aan om een bouwtechnische keuring van de te verkopen woning te laten maken. Hiermee voldoe je al voor een groot gedeelte aan je informatieplicht bij de verkoop en laat je kopers zien dat je weet wat je verkoopt.

Een bouwtechnische keuring vraagt  u eenvoudig aan via onze partner Homekeur Bouwtechnische keuringen. De kosten hiervoor bedragen meestal € 349,- incl. btw. U kunt onderstaand formulier invullen.

Aangeboden door Homekeur – Bouwkundige keuring


Bespaar ook op uw WOZ-aanslag, bezwaar maken loont in veel  gevallen! Tip maak Gratis Bezwaar.

Als huiseigenaar ontvangt u jaarlijks tussen 1 februari en 31 maart het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking. De WOZ-waarde van uw woning stelt de gemeente vast op basis van standaardmodellen.

Er ontstaan vaak fouten in de waardering, omdat een gemeente niet alle woningen individueel kan beoordelen.

Meer dan 40% van de ingediende bezwaarschriften worden landelijk toegekend. Bezwaar maken heeft dus zin.
Gevolgen hoge WOZ-waarde = meer belasting betalen

Onroerendezaakbelasting (OZB)
Waterschapsbelasting
Vermogensbelasting
Inkomstenbelasting
Hierdoor betaalt u gemiddeld +/-100 euro per jaar te veel!
Bent u het niet eens met de vermelde waarde van uw woning of twijfelt u eraan?
Dan dient u binnen zes weken na dagtekening van het aanslagbiljet bezwaar in te dienen. Wij helpen u hier graag bij. In samenwerking met onze partner Bezwaarmaker kunt u gebruik maken van deze gratis dienstverlening.

Ja, ik wil gratis Bezwaar maken

Profiteer daarom vandaag nog van onze service. Wanneer de waarde wordt verlaagd, bespaart u niet alleen dit jaar, maar ook de komende jaren op uw WOZ-aanslag.
Ook voor zakelijk onroerend goed
Ook voor uw zakelijk onroerend goed kunt u gebruik maken van onze service.
Alleen bij zakelijk onroerend goed zijn er eventuele kosten aan verbonden. De kosten zijn 30% van de OZB Indien de waarde van zakelijk onroerend goed niet wordt verlaagd, zullen er ook geen kosten in rekening worden gebracht.
Ja, ik wil een bezwaarschrift indienen